Android TV BOX T95H Ultra HD 6K 4GB Ram/32GB HDD Cortex A53

50.00

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Android TV BOX T95H, televizori juaj do të jetë një paisje krejtësisht e re.
Ju mund të shfletoni internetin, të shikoni videot YouTube, të luani mijëra lojëra dhe të shkarkoni aplikacione të ndryshme në Google Store.
Përveç kësaj, lehtë mund të lidhni telefonin tuaj Android përmes funksionit Miracast dhe të pasqyroni çdo gjë nga telefoni ne television.
Mbështet rezolucionin Ultra HD 6K , shikoni video ne kualitet super të lartë
Posedon portë HDMI dhe posedon teknologjinë Bluetooth 4.2, USB 3.0 dhe USB 2.0 dhe TF dhe AV.
Të dhënat në këtë paisje procesohen nga procesori katër bërthamor H616 Quadcore  Cortex-A53

Additional information

TV Aksesore

 

Item

Description

System Config

CPU H616    Quadcore  cortex-A53       frequency :1.5G
GPU Mali-G31 MP2
FLASH 32GB
SDRAM 4GB

Power Supply

Power Supply DC 5V/2A

Main Features

Case

Plastic material

OS Android  10.0
KODI 18.1
WIFI 2.4G
3D Hardward 3D graphics acceleration
Support Media format Avi/Rm/Rmvb/Ts/Vob/Mkv/Mov/ISO/wmv/asf/flv/dat/mpg/mpeg
Support Music format MP3/WMA/AAC/WAV/OGG/AC3/DDP/TrueHD/DTS/DTS/HD/FLAC/APE
Support Photo format HD JPEG/BMP/GIF/PNG/TIFF
USB host 2 USB 2.0
Card reader SD/SDHC/MMC cards
HDD file system FAT16/FAT32/NTFS
Support Subtitle SRT/SMI/SUB/SSA/IDX+USB
High Difinition video output SD/HD max. 6K  pixel
OSD type of languages English/French/German/Spanish/Italian/ etc multilateral languages
LAN Ethernet:Standard 10/100M  RJ-45
Wireless Built in WiFi
Mouse/ Keyboard Support mouse and keyboard via USB;Support 2.4GHz wireless mouse and keyboard via 2.4GHz USB dongle
HDMI HDMI 2.0 up to 6K Output with HDR, CEC and HDCP 2,2, [email protected] max

resolution output

4K2k hd decoding 6K H.265 Hardware Video Decode and 6K Output
1080P/AV/3G Support

Software Specifications

Network Function Skype chatting,Picasa,Youtube,Flicker,Facebook,Online movies,etc
Other feature

Free Internet searching,thousands of android applications,many kinds of games,etc.

 

Produkte te ngjashme