AnyCast M4 Plus Wireless Display 1080P Cpu:Correx-A9 1.2Ghz ,Ram 128MB

17.50

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Pasqyroni çdo gjë ju shihni ne ekranin e telefonit tuaj, tabletin, ose kompjuterin tuaj ne Televizionin tuaj me rezolucion FULL HD.
E lehtë për tu përdorur, lidhje Wireless (pa kabllo) me TV tuaj.
Lidheni telefonin tuaj me Tv, dhe shiko Telefonin tuaj me Ekran të madh.
Kompatibile për të gjithë smartphonet.

Additional information

TV Aksesore

Pasqyroni çdo gjë ju shihni ne ekranin e telefonit tuaj, tabletin, ose kompjuterin tuaj ne Televizionin tuaj me rezolucion FULL HD. E lehtë për tu përdorur, lidhje Wireless (pa kabllo) …

Produkte te ngjashme