Lexues i barkodeve YHD-4209 (Alacrity/YHDAA)

33.50

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Përshkrim

Lexues i barkodeve nga I-Tech i përshtatem për çdo lloje te biznesi.
Mjafton qe pajisen ta lidhni me kompjuter përmes kabllos dhe paisja është e gatshme te përdoret fal teknologjise (PnP).
Me anë te këtij lexuesi ju mund te lexoni barkode të ndryshme, me shume shpejtësi.

Informacion shtesë

Aksesorë teknologjië

Specification
Electronical parameter: 5/3.3 V ± 10%x100mA(idle: 10mA)
Scanning type: bi-directional
CPU: ARM 32-bit Cortex
Version No.: MJ_tech V3.00
Light source: 650nm visual laser diode
Triger mode: handheal, Continuous, Auto sense
Auto sense: Time interval : 0.3S
Handheld/ Auto sense switching time: 6S
Promoting Mode: Buzzer & Indicator lamp
Printing Contract: >25%
Resolution: 3.3mil
Scanning speed: 200scans/sec
Bit error rate: 1/5million, 1/20million
Scanning width: 30cm
Scanning angle: rotor angel ± 30″, indication ± 45″ , declination ± 60′
Anti interence: Industrial lighting or sun will not make any diffrence
Decoding Capability: UPC/EAN, with complementary UPC/EAN, Code 128, Code39, Code 39Full ASCII, Codabar, Industrial
Button life: 50,0000 times, laser life: 10000 hours
Drop test: 1.5m fall to concrete
Interface: TTL, RS232, KBW, USB(2m)
Certificate: CE, FCC, RoHS, Class 1

Produkte te ngjashme