Hard Disk i jashtëm PQI H568V 2TB USB 3.0/2.5″

60.00

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Zgjidhja juaj ideale për ti ruajtur të dhënat tuaja.
Ultra-high-speed USB 3.0 interface.
Hardisku i jashtëm PQI H568V punon me interfacin USB 3.0 , i cili siguron shpejtësi super të lart në transferimin e të dhënave duke ju dhënë eksperience fantastike.
Me transferim e shpejt 3.0 është 10 here me i shpejt se USB 2.0 duke e ulur ne mënyre dramatike kohen e pritjes për transferimin e te dhënave.

Dizajn unik, edhe për ti përballuar lëkundjet (ose tronditjet).
PQI H568V ka si dizajn pjesën e poshtme me 4 shirita nga Seliconi për ta minimizuar përplasjen, rrëshqitjen dhe reduktimin e zhurmës.
PQI H568V ka dizajn unike i cili e bën jashtë zakonisht te përshtatshme për ta mbajtur gjithmonë me vete kudo qe ju shkoni.

Garancioni 1 vite.

Additional information

Aksesorë teknologjië

Garancioni

Kapaciteti i ruajtjes

Prodhuesi

Capacity 500GB / 1TB / 2TB
Dimensions 131 x 86 x 15 mm
4.45 x 3.39 x 0.59 in
Weight 162g
5.71oz
Warranty 1 Years
Interface USB 3.0/2.0
OS Supported Windows 2000, XP, Vista, 7, 8 / Mac 10.x or above
Environment Operating temperature: 0℃ to 65℃ (32℉ to 149℉)
Storage temperature: -20℃ to 75℃ (-4℉ to 167℉)
Applicable devices ‧Please avoid placing the drive near static or strong magnetic fields
‧Important! Please confirm your HDD model number before downloading any application software for use.
‧The application software provided can only function on Microsoft operating systems. MAC OSX and LINUX operating systems are NOT supported.
‧The advertised memory capacity of this device represents unformatted capacity. Please note that once formatted and due to variations in flash module block limitations, the functional storage space will be lower than the advertised capacity. All warranty claims will be voided if labels on product removed or torn.

You may also like…

Produkte te ngjashme