Kufje Gaming HP H120, Profesionale Gaming Headset

29.00

Out of stock

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

HP Gaming Headset H120 janë kufje që kombinon dizajnin unik dhe përformancë të jashtëzakonshme. Këto kufje profesionale kanë transmetim të pastër të zërit, disqe të buta, shirit të gjerë dhe mikrofon të ndjeshëm. Funksionojnë nën frekuencat 20Hz – 20 kHz, ndjeshmëria të kufjeve është 114 dB dhe ndjeshmëria e mikrofonit është 42 dB. Ka invertorë 50 mm, impedancë 2.2k dhe fuqia dalëse 30 mW. Lidhet me anë të portës 3.5 mm jack dhe USB.

Systeme requarements
PCs, laptops and other devices that support 3.5mm audio output connection.
Specifications
Unpackaget Product Dimensions : 180.5mm * 180mm *233mm
Unpackaget Product Weight : 410g
Frequency range: 20Hz—20kHz
Driving coil/ Diameter : ø 50MM
Cable: 2.2M(rubber cable)
Rated sensitivity: 42 ± 3 dB
Unbalanced degree: <4dB
Impedance: 21 ± 15%
Speaker diameter: 50MM
Interface: 3.5mm jack + USB
Mic Dimensions: 4mm *1.5mm
Load impedance: 2.2k
Maximum power: 30mW
Current: <200mA
Voltage: USB 5V

You may also like…

Produkte te ngjashme