A7 Kamerë për Veturë DVR Full HD 1080P (Regjistrim para dhe mbrapa)

26.50

Out of stock

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Është jashtëzakonisht e nevojshme qe sot ta kemi në veture një pajise e cila regjistron gjatë kohës se vozitjes për ti kapur çdo detal gjate lëvizjes tuaj, kjo kamerë regjistron në formatin 1920x1080P FULL HD me këndin prej e gjerë 170 shkallë.

Kamera para dhe mbrapa.

Kjo kamer instalohet jashtë zakonisht lehtë në veturën tuaj, vetëm vendoseni kartën e formatit TF dhe vendoseni kabllon furnizuese të kamerës në prizën e veturës për furnizim me rrym dhe gjithçka është gati (Kamera shpenzon shumë pak energji).

Additional information

TV Aksesore

Është jashtëzakonisht e nevojshme qe sot ta kemi në veture një pajise e cila regjistron gjatë kohës se vozitjes për ti kapur çdo detal gjate lëvizjes tuaj, kjo kamerë regjistron …

Produkte te ngjashme