Kasë shtëpize Delux DW702, Mure Xhami 100% Transparente, e zezë (Led drita ngjyre e kaltër )

27.00

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Kasë shtëpize Delux DW702 është e dedikuar për ndërtimin e super kompjuterëve gaming .
Muret nga Xhami 100 % transparente.
5  super- ftofësa të cilët i mundësojnë kompjuterit te punoj pa ndërprerë me ore të shuma pa i ndalur.
USB & Audio & Lexus i kartelesh ne pjesën e sipërme.
Drita led (ngjyre e kuqe ose e kaltërt) qe zbukuron ambientin tuaj si dhe lojën e bën shume me atraktive.

Additional information

Platforma

Lloji i pajisjes

Type: ATX, M-ATX Case
Motherboard: ATX or Micro ATX
HDD: 4
SDD: 3
CD-ROM: 1
PCI Slots: 7
PSU: ATX, M-ATX
Graphic card length: Max 320mm
CPU height: Max 160mm
I/O Interface: USB1.1*2, Audio
Cooling Fans: Rear: 120mm*1 (Optional)
Side: 120mm*2 (Optional)
Front: 120mm*2 (Optional)
Top: 120mm*2 (Optional)
Structure Size: 405(D)*180(W)*410(H)mm

Produkte te ngjashme