Kufje me Bluetooth HP BM200 500mAh

47.00

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Kufje me cilësi të lartë ngjyrë e zezë, e kuqe dhe e hirtë, pa tela dhe janë të projektuara për ju dhënë rehati të lartë. Për të lidhur pajisjen ju përdoret teknologjia BLUETOOTH 4.2. Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar dhe ta mbani vetën tuaj të motivuar.

Additional information

Prodhuesi

Operimi

Aksesorë teknologjië

Brand  HP
Model number BM200
Features Call function
Origin Mainland China
Channel Two
Bluetooth version 4.2
Color classification White black red
Package types Official standard
Production enterprises HP technology(Beijing)Co., Ltd.
Waterproof performance IPX5
Usage Head-mounted
Transmission radius 10m
Whether single ear Bilateral stereo
Smart type Smart is not supported
Time to market 2018-10-01
Standby time 20 days.
Transmission radius 10m
Connection between the left and right headphone cavity Wired connection
Dust-proof performance IP5X
Headset and playback device connection Bluetooth connection

Produkte te ngjashme