X2 Kufje & altoparlant pa kabllo 2 në 1 (SY-BT1611SP)

20.00

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Kufje & Altoparlant SY-BT1611SP (X2) janë zgjidhja juaj ideale në qoftes jeni i pasionuara i muzikës.
Kjo pajise 2/1 Kufje & Altoparlant ofron mundësi të pafund me madhësi të vogël dhe të përsosur, që e bën dukeni bukur dhe më modern.
Avantazhet e këtij produkti janë:
Përdoreni pa tela, Dizajni i palosshëm, bateri rimbushse me usb cable deri në 25 ore kohëzgjatja e baterisë vetëm me një mbushje, mikrofon për biseda telefonike, version bluetooth 4.2.
Tinguj fantastike gjatë dëgjimit te muzikës.

Additional information

Operimi

Paisja:

,

Kufje & Altoparlant SY-BT1611SP (X2) janë zgjidhja juaj ideale në qoftes jeni i pasionuara i muzikës. Kjo pajise 2/1 Kufje & Altoparlant ofron mundësi të pafund me madhësi të vogël …

Produkte te ngjashme