Micro SD 16GB Pqi XC UHS-1 class 10

9.99

Out of stock

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Falë kualitetit të lartë dhe çmimit të përballueshëm, kartat e prodhuara nga kompania PQI.
Kartat karakterizohen me përmasa të vogla, konsumim të ulët të energjisë dhe qëndrueshmëri të lartë. Këto karta gjejnë përdorim në telefona, Mp3 players, PDA, tabletë dhe shumë pajisje të tjera të ngjashme.
SDHC (Secure Digital High Capacity) përdor FAT32 si format i filave dhe ka kapacitet deri në 32GB.
Memori kardat janë të ndara në 4 klasa bazuar në minimumin e shpejtësisë se leximit : Class 2(2MB/s), Class 4(4MB/s), Class 6( 6MB/s) , Class 10(10MB/s)
Këto karta mund të përdoren me kompjuterët standard. Këto karta kanë kapacitet prej 16GB.

Konfortë me SDA standartin për përputhshmëri të lartë.
PQI SDHC produktet janë në përputhje me standarin SD 2.0 (Clasa 2/4/6) të vendusura nga SDA, mirpo kjo kartë suportonë edhe standardin SD 3.0 (Clasa 10).
File formati është FAT32 në përputhje me çdo standard.

1 Vite Garancion.

Additional information

Aksesorë teknologjië

Garancioni

Kapaciteti i ruajtjes

Prodhuesi

Capacity 4GB/8GB/16GB/32GB
Dimensions 11 x 15 x 1 mm
Weight 0.5g
Data Transfer Rate Class 2/ 4 / 6 / 10
Power Supply 2.7v~3.6v
Environment Store away from static electricity or magnetic fields.
Always verify the data immediately after storage and make regular backups to other storage equipment.

Produkte te ngjashme