Micro SD 64GB Pqi XC UHS-1 10Mbps/Class 10

31.50 22.50

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Përshkrim

Falë kualitetit të lartë dhe çmimit të përballueshëm, kartat e prodhuara nga kompania PQI ofrojë standardin edhe kualitetin me te fundit.
Kartat karakterizohen me përmasa të vogla, konsumim të ulët të energjisë dhe qëndrueshmëri të lartë. Këto karta gjejnë përdorim në telefona, Mp3 players, PDA, tabletë dhe shumë pajisje të tjera të ngjashme. Kjo kartë ofron hapësirë të madhe për ruajtjen e të dhënave si dhe transferimin e tyre, këto kartela shpejtesin e leximit e kanë 90 MB/s ndërsa të shkrimit 45 MB/s/
Këto karta mund të përdoren me kompjuterët standard. Këto karta kanë kapacitet prej 64GB.

1 Vite Garancion.

Informacion shtesë

Aksesorë teknologjië

Garancioni

Kapaciteti i ruajtjes

Prodhuesi

Capacity 64GB/128GB
Dimensions 11 x 15 x 1 mm
Weight 0.5g
Data Transfer Rate U1/Class10
Power Supply 2.7v~3.6v
Environment Store away from static electricity or magnetic fields.
Always verify the data immediately after storage and make regular backups to other storage equipment.

Produkte te ngjashme