Maus Gaming AULA S10 E-Sports

27.50

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Aula S10 është maus me dizajn ergonomik për dorën dhe kyçet.
E pajisur me tre module anësore që mund të zëvendësohen për të përshtatur me dorën tuaj dhe lojëra të ndryshme.
500-4000DPI .
7 ngjyra të ndryshme për të ju përshtature preferencave tuaja gjatë lojës.

Additional information

Aksesorë kompjuterike

Platforma

Lloji i pajisjes

1. Brand: AULA
2. Model: S10
3. Color: Silver Black
4. Connection: USB Wired
5. Tracking Method: Infrared Light
6. Resolution: 500-4000DPI (Default: 1500DPI)
7. Keys Button: 7 Key
8. Key Force: 70 ± 10g
9. Key Travel: 0.7mm
10. Report Rate: 125-1000Hz
11. Current: DC 5V/100mA
12. Dimension: 122*92*39.7mm
13. Weight: 137g
14. Supported Systems: Window XP/7/8/8.1/10

Produkte te ngjashme