Mouse gaming Delux M630(PMW3325) 5000 deri në 10000DPI

21.00

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Dizajn interesant me forma ergonomike me 6 Butona siguron kontroll supër të lartë gjate lojës për entuziastët e lojërave kompjuterike
6 Butona të programueshëm dhe drita të pasme shume ngjyrëshe te ndryshueshme.
Modifiko mousin sipas dëshires tuaj, me aplikacionin special ju mund ti modifikoni DPI shpejtësinë, ngjyrën e dritave dhe nivelin e ndriçimit, si dhe butonat mund ti programoni shume thjeshtë për te pasur një komandë te caktuar.

– 6 buttons
– Wired gaming mouse
– 4 gear DPI shift
– RGB LED light
– With Electronic Neutral English software, fully programmable keys
– Braided cable with golden connector Metal Bottom
– USB interface
– For windows 2000/XP/Vista/7/8/10
– DPI:400/800/1600(default)/3200/5000 (PMW3325) MAX :10000
– Polling Rate: 125/250/500/1000 Hz
– 20G ACC FPS: 5000
– Gaming switch OMRON 10 million times lifespan

Additional information

Platforma

Lloji i pajisjes

Model: M630(PMW3325)
Resulution: 5 gear DPI shift, max 500DPI (by drive top to 10000 DPI)
Raport rate: 125~1000Hz
Accelartion: 20G
Color choise: Black
Working voltage: 5V
Working current: <= 200mA
Cable length: 1.8m

Produkte te ngjashme