Orë e mençur ID-115 , Fitness Tracker

13.00

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

ID-115 është orë SMART që arrinë të mas perimetrat gjatë aktiviteteve tuaja sportive në mënyrë që të jeni të informuar detajisht mbi numrin e hapave, distancën e kryer dhe kaloritë e djegura. Arrini qëllimet tuaja me aktivitete dhe mbani shënim mbi to përsosshmërisht me këtë orë.

Aksesori, pos aktiviteteve sportive, arrinë të mas dhe kualitetin e gjumit tuaj, mund të lidhet me kompjuter nëpërmjet teknologjisë Bluetooth dhe t’i shfaq informatat e duhura për iOS dhe Android si dhe vjen me ngjyrë të bukur të zezë.

Additional information

Aksesorë teknologjië

ID-115 është orë SMART që arrinë të mas perimetrat gjatë aktiviteteve tuaja sportive në mënyrë që të jeni të informuar detajisht mbi numrin e hapave, distancën e kryer dhe kaloritë …

Produkte te ngjashme