Printer për barcode, XPrinter XP-360B Printer termal

105.00

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Xprinter XP-360B 2-in-1 80mm Thermal Barcode Label and Receipt Printer

Xprinter XP-360B printer profesional për barkode dhe faktura dhe etiketa të ndryshme.
Ky lloje i Printerit është i përshtatshëm për çdo lloje biznesi, zyre, dyqani , spital etj.
I lehtë për përdorim, lehte mirëmbahet dhe shume i përshtatem
Printoni etiketave në mënyre vertikale me gjatësi te ndryshme, tekstin e etiketave mund ta editoni me aplikacionin e veçanta nga prodhuesi.

Suporton:  PDF417, QR CODE, DATMATRIX
Shpejtesia :Min 50.8mm/s,Max 127mm/s.Built-in power supply.
Suporton: QR Code printing,  Rollnet ,  stikerat etj
Support label paper auto detection.

 

Additional information

Aksesorë teknologjië

Prodhuesi

Min 50.8mm/s,Max 127mm/s
Built-in power supply
Memory: DRAM: 4M, NV FLASH: 4M
Suppotr PDF417, QR CODE, DATMATRIX
Support to modify IP address through browser
100MB Ethernet interface connection

Produkte te ngjashme