S820 Kamerë e fshehur në çelës të veturës Full HD 1080p

27.50

Out of stock

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Ingjizim zëri dhe video HD 1080P, suporton 32GB MicroSD

Image Sensor 1/4 COMS

Pixels 30W

Weight 60g

Encoding MPEG-4

Video Resolution 640×480 /1280×960

Frame Rage 30 Ftp

Video Format AVI

Battery Inside 320mah

Work Time About 2 hours

Charge Time About 3 hours

Operation Voltage 3.7V

Charging Voltage 4.2-5V

Work Circuit 110 ma

Operating Temperature 50’C

Size 120x90x42mm

Additional information

TV Aksesore

Ingjizim zëri dhe video HD 1080P, suporton 32GB MicroSD Image Sensor 1/4 COMS Pixels 30W Weight 60g Encoding MPEG-4 Video Resolution 640×480 /1280×960 Frame Rage 30 Ftp Video Format AVI …

Produkte te ngjashme