SONY PlayStation 4 Pro 4K 1TB CUH-7116B B01Y

479.00

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Përshkrim

PS4 Pro Konzola më e fuqishme
PlayStation 4 Pro i markës Sony me ngjyre të zezë, është konzola më e fuqishme në treg me grafike më mire, bën qe loja juaj të duket sikurse ne boten reale.

Luaj dhe argëtohu 4K
Luaj lojërat më të fundit dhe argëtohu ne maksimumim me detalet vizuale mahnitëse në 4K

Frema më shumë
Që impresoni juaj lojes të duket sa me real, PS4 Pro ju dhuron ekstra fuqi ne frama qe çdo detal të jete shume shume real.

Dy here më shume fuqi se PS4
PS4 Pro vjen me fuqi të GPU-së dy here më të madhe se versioni standard i PS4– qartësi maksimale, vitalitete i përkryer.

Playstation Pro, tipi PS4 me sistemin me te avancuar
Pajisja ka hapsirë të ruajtjes 1 TB dhe 8 GB Ram memorie dhe rezolucion te figurës 4K
Grafika AMD Radeon
Luaj online dhe argetohu me dorezat Dual Shock 4, dorezat lidhen me bluetooth/wireless
Me opsionin facebook, youtube apo twitter ju mund te lidheni me miqte tuaj kudo që janë dhe të argëtoheni pa fund.

Informacion shtesë

Lloji i pajisjes

Platforma

Garancioni

Product name PlayStation®4 Pro
Product code CUH-7116B
Main processor Single-chip custom processor , CPU: x86-64 AMD “Jaguar”, 8 cores , GPU: 4.20 TFLOPS, AMD Radeon™ based graphics engine
Memory GDDR5 8GB
Storage size* 1TB
External dimensions Approx. 295×55×327 mm (width × height × length) (excludes largest projection)
Mass Approx. 3.3 kg
BD/ DVD drive (read only) BD × 6 CAV , DVD × 8 CAV
Input/ Output Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) port × 3 AUX port × 1
Networking Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)×1 , IEEE 802.11 a/b/g/n/ac , Bluetooth® 4.0 (LE)
Power AC 100-240V, 50/60Hz
Power consumption Max. 310W
Operating temperature 5ºC – 35ºC
AV output HDMI™ out port (supports 4K/HDR) , DIGITAL OUT (OPTICAL) port

Produkte te ngjashme