SONY PS4 Joystick DualShock 4 V3.5 Wireless Controller Jet black (Original)

58.00 54.00

Out of stock

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Joystick Sony PS4 DualShock 4 3.5V është gjeneratën e re, që është e dizajnuar për të gjitha seritë e PS4. Dizajni i saj ka integruar edhe touchpad me dritë të kaltër. Përmes butonit të vendosur në anën e majtë SHARE, juve ju mundësohet të shpërndani statistikat e juaja gjatë lojës vetëm me një prekje. Në pjesën e brendshme ka të integruar një altoparlant, si dhe posedon jack për audio. Përmban port për USB që përdoret për ta mbushur baterinë.

Additional information

Platforma

Lloji i pajisjes

Product name Wireless Controller (DUALSHOCK®4)
Product code CUH-ZCT2 series
External Dimensions Approx.161mm x 57mm x 100mm (width x height x depth)

(excludes largest projection)

Weight Approx.210g
Keys / Switches PS button, SHARE button, OPTIONS button, Directional buttons (Up/Down/Left/Right), Action buttons (Triangle, Circle, Cross, Square), R1/L1/R2/L2 buttons, Left stick / L3 button, Right stick / R3 button, Touch Pad Button
Touch Pad 2 Point Touch Pad, Click Mechanism, Capacitive Type
Motion Sensor Six-axis motion sensing system (three-axis gyroscope, three-axis accelerometer)
Other Features Light Bar, Vibration, Built-in Mono Speaker
Ports USB (Micro B), Extension Port, Stereo Headset Jack
Communication Specifications Bluetooth® v2.1+EDR

USB HID Class, USB Audio Class

Battery Built-in Lithium-ion Rechargeable Battery

DC3.65V

1000mAh

Produkte te ngjashme