ST-1000A 1.0KVA Stabilizator Rregullator i Tensionit

31.00

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Stabilizuesi i rregullatorit të tensionit ST-1000A-BR0047
Keni nevojë për një rregullator të tensionit? Shikoni stabilizuesin e rregullatorit të tensionit ST-1000A.

Synuar për të siguruar korrigjim automatik të tensionit; rregullatorët janë garancia e mbrojtjes perfekte të pajisjeve tuaja elektrike kundër problemeve të tilla si ndryshimet e tensionit; mbingarkesat elektrike. Rregullatorët tanë janë gjithashtu në dispozicion për fuqi të ndryshme dhe janë gjithashtu efektive në rast të një rënie të tensionit; sepse ata ruajnë në mënyrë të përhershme tensionin dalës pavarësisht nga ngarkesa ose tensioni i hyrjes.

Additional information

Lloji:

Stabilizuesi i rregullatorit të tensionit ST-1000A-BR0047 Keni nevojë për një rregullator të tensionit? Shikoni stabilizuesin e rregullatorit të tensionit ST-1000A. Synuar për të siguruar korrigjim automatik të tensionit; rregullatorët janë …

Produkte te ngjashme