Sup Game 400 lojra në 1, Retro lojëra klasike , ekran 3,0″ TFT Screen Color

9.99

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Dhuratë përfekte për fëmijë, adhuruesit të lojërave retro dhe koleksionistëve etj.
Luaj më gjatë me baterin rimbushshme 600mAh nga litium e cila mbështet deri në 3-4 orë lojë.
E ndërtuara në 400 Lojëra Klasike: është dhurata e duhur për fëmijët tuaj, miqtë, apo këdo pa dallim gjinie djali apo edhe vajzë do t’ju pëlqejnë.
AV Kabllo për lidhjen me televizion
Kabllo AV e  zbatueshme në sistemin TV, në mënyrë që të shijoni lojërat në një ekran të madh.
3,0 inç TFT Screen Color: High definition display,, imazhe të sakta dhe të shpejta.

Dhuratë përfekte për fëmijë, adhuruesit të lojërave retro dhe koleksionistëve etj. Luaj më gjatë me baterin rimbushshme 600mAh nga litium e cila mbështet deri në 3-4 orë lojë. E ndërtuara …

Produkte te ngjashme