Tastierë + Mouse AULA T100 Colorful Lights

34.50 27.50

Out of stock

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Tastierë & Maus me drita shumë ngjyrëshe
Gjatë prekjes lojtari ka ndjenja sikurse është duke luajtur me tastiere mekanike, me 26 butona të cilët funksionojnë pa asnjë konflikt.
Mausi ofron vlera 800/1200/1600/2400 DPI për performacë dhe precizitet fantastike gjatë lojës.

Additional information

Aksesorë kompjuterike

,

Lloji i pajisjes

Platforma

Specification:

1. Brand: AULA
2. Model: T100
3. Keyboard:
Layout: 104 Key Full Size Layout
Key Travel: 2.0mm
Current: DC5V, <250mA
Dimension: 438*130*35±0.2mm
4. Mouse
Engine: Avago
Keys Amount: 6 Key
Backlit: Mixed Color Light
Resolution: 800-1200-1600-2400DPI
Current: DC 5V,  <80mA

Package Included:

1 * Keyboard
1 * Computer Mouse

Produkte te ngjashme