W4 Orë e mençur Smart, fitness tracker, monitoruese e shëndetit dhe aktivisteve sportive

20.00

Clear

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Additional information

Aksesorë teknologjië

Ngjyra

,

Manuali i përdorimit dhe parametrat kliko në linkManuali i perdorimit W4

Screen size 1.3 inch
Bluetooth Bluetooth4.0
Waterproof level IP67
Type of battery Lithium polymer battery
Battery capacity 170mAh
Charging time 2 Hours
Bracelet size 440mm*36.5mm*12mm
Charging Charging clip,Voltage 5V
Touch screen Full screen touch
Package Smart bracelet+Strap+Charging clip+Instruction manual

Produkte te ngjashme