WiFi Smart Power Plug 100-240v 10A 50/60HZ & USB Port 5V-1A

20.00

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

Prizë e mençur me Wi-Fi . Krijuar për të kontrolluar pajisjet elektrike deri në një ngarkesë maksimale prej 10 A.
Lejon kontrollin e largët dhe të automatizuar. Shërben edhe si monitorues praktik i energjisë.
Mund të kontrollohet përmes aplikacionit falas BroadLink.
Mbështet sistemin e operimit nga (IOS 6.1/Android 3.0 ) e më lartë.

Kontrollimi në distancë: kontrolloni pajisjen dhe ndizni me telefonin tuaj nga kudo.
Ndërprerës me kohë : caktoni kohën në prizë për ta ndezur dhe fikur pajisjen.
Mbrojtja nga tej mbushja : caktoni kohën e mbushjes për të mbrojtur telefonin dhe kompjuterin tuaj nga mbingarkesa.
Kontrolloni pajisje të ndryshme në distancë si Dritat, furrën elektrike , bojlerin, sistemet e ujitjes , tenxheret elektrike …

Additional information

Aksesorë teknologjië

Prizë e mençur me Wi-Fi . Krijuar për të kontrolluar pajisjet elektrike deri në një ngarkesë maksimale prej 10 A. Lejon kontrollin e largët dhe të automatizuar. Shërben edhe si …

Produkte te ngjashme