Kufje Gaming Yoro Q3 , USB plug 7.1 120db

25.00

Share:

Our Service

Do you have any questions? Just call us.

Description

  • Vibration Stereo &amp
  • USB plug 7.1 120db
  • Kufjet për lojëra Yoro Q 3 Gaming Headset janë pajisje shumë interesante me mikrofon, drita led dhe vibrator. Këto kufje u mundësojnë lojtarëve që me precizitet ta lokalizojnë armikun me anë të zërit. Teknologjia unike e kontrollimit të zërit, bën që lojtarët që i posedojnë këto kufje të kenë përparësi ndaj kundërshtarëve.

Additional information

Platforma

Lloji i pajisjes

Vibration Stereo &amp USB plug 7.1 120db Kufjet për lojëra Yoro Q 3 Gaming Headset janë pajisje shumë interesante me mikrofon, drita led dhe vibrator. Këto kufje u mundësojnë lojtarëve …

Produkte te ngjashme