Ne jemi platformë e shitjes online që si qëllim ka përkushtimin ndaj klientit tonë.
Objektivi ynë është ai i të pasurit gjithmonë produktet më të fundit të tregut me çmimet më të mira
dhe më të lira, si dhe dërgesa të shpejta.

Capital Store u themelua gjatë viteve të ’90 atëher kur filloi lulëzimi I teknologjisë në një dimension tjetër.
Edhe përkundër politikave dhe konkurrencës falë punës sonë arritëm të mbijetojmë deri në ditën e sotme.
Me gamë të gjërë të produkteve gjithnjë me tendencë rritjeje dhe punëtorë të cilët janë profesionist në lëmin e tyre kemi arritur që për mijëra klientë të jemi të pazëvendësueshëm.
Tek ne mund të gjeni produkte të shumë markave botërore të cilat plotësojnë nevojat e juaja ditore.
Duke i ndjekur trendët e jetesës moderne,ritmin e shpejtë të jetesës dhe për shkak të mungesës së kohës së lirë dhe në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tonë ne kemi zhvilluar dyqanin tonë online.
Dizajn unik,produkte me çmime të lira,oferta produktesh,garancion për produkte,transporti dhe siguria në blerje është pakoja ideale dhe arsyeja pse ju duhet të na vizitoni sa më shpesh.
Blerja ska qenë kur më e lehtë dhe më e thjeshtë.Ne jemi në hap me kohën rrugëtoni me ne.
Objektivi ynë është ai i të pasurit gjithmonë produktet me të fundit te tregut me çmimet më të mira dhe më të lira, si dhe dërgesa të shpejta.